Diana van den Heuvel

Mijn naam is Diana van den Heuvel, ik ben 48 jaar en woon in Boskoop.
In mijn vrije tijd geniet ik onder andere van wandelen in de natuur, (moes)tuinieren, designen en fotograferen.
Daarnaast geniet ik van het ontwikkelen en delen van workshops en trainingen en mijn werk als holistisch therapeut waarin ik mensen mag begeleiden en ondersteunen  met hun ontwikkeling.

 

Mijn loopbaan, kinderen zich thuis laten voelen

Na 5 jaar als groepsleidster bij de Scouting actief te zijn geweest ben ik in 1996 gaan studeren en werken als pedagogisch medewerkster binnen de kinderopvang. Vanaf 2002 was mijn focus voornamelijk gericht op het werken met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Tijdens het werk was mijn intentie een bedding te creëren waarin kinderen zichzelf konden zijn. Waar zij zich thuis konden voelen, waarin zij leerden met hun emoties om te gaan en waar hun expressie zich zo veel mogelijk kon ontvouwen.

Mede door mijn eigen ervaringen als kind en het actief gericht zijn op mijn bewustzijnsgroei, leerde ik steeds beter te signaleren wanneer kinderen niet lekker in hun vel zaten. Ik doorzag hun patronen en conditioneringen die ze al op jonge leeftijd mee hadden gekregen. Ideeën en gevoelens die kinderen beperkten in hun kind zijn en die allerlei blokkades en gedragsstoornissen (zoals dat genoemd wordt) met zich meebrachten. Ik kreeg de gelegenheid om ze diverse tools aan te reiken zodat zij weer dichter bij zichzelf konden komen, in contact met hun essentie.

Ontwikkelen

Mijn interesse om mijzelf te ontwikkelen groeide en groeide. Bewustzijn werd voor mij een manier van leven. Zo kon ik steeds helderder zien hoe onverwerkte gevoelens, conditioneringen en overtuigingen mijn leven beheerste. Ik keek er naar, eerst met een oordeel, daarna zonder oordeel. Waardoor de conditioneringen en overtuigingen de ruimte kregen en op konden lossen. Onverwerkte gevoelens leerde ik doorvoelen en verwerken.
Hoe meer ik los kwam van mijn overtuigingen en conditioneringen en ik onverwerkte gevoelens verwerkte, hoe meer ik in contact kwam met mijn essentie. En hoe beter ik mensen kon begeleiden en ondersteunen met hun ontwikkeling.

Opleidingen

Er kwamen prachtige opleidingsmogelijkheden op mijn pad. In 2008 maakte ik kennis met de Oneness University in India en heb daar verschillende trainingen gevolgd. Daarnaast heb ik een maandtraining in Findhorn gevolgd om mij nog meer te ontwikkelen op het gebied van bewustwording. In 2010 maakte ik kennis met het Wholism Project. Sindsdien ontvang ik regelmatig behandelingen en volg ik opleidingen bij het Wholism Project. Het Wholism Project biedt mij allerlei mogelijkheden om mij steeds verder de kosmische dag in te ontwikkelen.

Therapie, workshops en trainingen

Aan mijn ontwikkeling besteed ik veel aandacht. Waardoor de kwaliteit van mijn leven en de kwaliteit van mij als therapeut enorm gegroeid is, en blijft groeien.
In 2018 heb ik een therapie ontwikkeld die zeer ondersteunend werkt bij bewustwording en ontwikkeling. BewustZijn therapie.

Wil je een training of workshop volgen,  heb je behoefte aan Persoonlijke begeleiding of een Helende zijde massage dan mag je contact met me opnemen.

Je bent van harte welkom bij GelukkigZijn.