Kosmische dag therapeut

Kosmische dag therapeut

Als kosmische dag therapeut werk ik in lijn met de kosmische dag.
Dat betekent dat ik geen kosmische nacht methoden toepas en geen methoden toepas die groeibarrières kunnen verwijderen. Ik maak alleen gebruik van de nieuwe energie.
Door hier te klikken kom je op de pagina waar je meer kunt lezen over het verschil tussen de kosmische nacht en de kosmische dag.

Transmuteren

Transmuteren is het basisinstrument van de nieuwe energie, de kosmische dag.
Door middel van transmutaties en transmuterende heelwijzen kunnen we ons onverwerkt verleden, het donker in onszelf naar het Licht brengen, waardoor het ‘donker’, de oorzaak van ons probleem werkelijk kan oplossen.

Het Aquarius Labyrint, de Geleide behandeling en diverse oefeningen hebben een kosmische dag ontwikkelingsrichting. Ze zijn allemaal ontwikkeld door het Wholism Project en je kunt hiervoor terecht in mijn praktijk.

Daarnaast maak ik gebruik van BewustZijn therapie. Een therapie die ik zelf ontwikkeld heb.